25 Ağustos 2014 Pazartesi

League of Legends Dereceli için Güçlü Takımlara Düşmek

Merhaba arkadaşlar,

Eğer dereceli oyunlarda sürekli noob dediğimiz yeteneksiz oyuncular ile aynı takıma düşüyor iseniz kaybetmeniz muhtemeldir. Bu takımlar genellikle bronz ve gümüş kümelere denk gelir. Çünkü bu kümelere yine feeder sayesinde düşersiniz. Onlarda sizinle aynı takıma düşer.

Riot son zamanlarda yaptığı güncellemeler ile takımda kavga çıkar ise takımı otomatik olarak bozuyor.

Bu teknik hemen olacak bir şey değildir. Bu şekilde ne kadar çok maç yapar iseniz o kadar yüksek puanlı kişiler ile dereceliye düşersiniz. Şimdi teknikleri adım adım uygulayalım. Unutmayın ! Anında olabilecek bir şey değil.

Eğer Yetenekli Değilseniz Lütfen 1. Tekniği Uygulamalayın ! Dereceli maçları genellikle gece oynayan !

Adım 1 :

LoL Support da girip yeni ticket açarak tüm yerleri doldurun ve ardından ne kadar yetenekli oyuncu olduğunuz dan bahsedin. Hatta son yaptığınız maçların skor görüntülerini gönderin. Böylece biraz elo puanı verilecektir saman altı.

Adım 2 :

Bu adımda mobfire.com buildi kullanarak heroya en uygun itemleri seçiyoruz. Bu nedenle bunu düzenli olarak yapar iseniz riot sizi yetenekli oyuncu görüyor oyun durumunuzla kıyaslayarak Elo puanınızı yükseltiyor ve elo puanı yüksek oyuncular denk geliyor. Bu yüzden resimdeki gibi yüksek elo yazan yeşil damgalı buildleri kullanıyoruz.





daha fazla teknik için tıklayın


Adım 3 :

Oyun siciliniz elo puanında çok önemli. Eğer sürekli küfür ediyorsanız, takımla uyumlu çalışmıyor ya da yeteneksiz oyuncu diye report yani şikayet ediliyor iseniz elo puanı düşer ve daha kötü takımlara gelirsiniz. Oyunda bazı şeyleri alttan alın.


Daha fazla teknik ister iseniz yorum atın.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 comentários

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !