4 Ağustos 2014 Pazartesi

Twitter da Kısa Sürede Doğal Takipçi Sahibi Olmak


Merhaba arkadaşlar

 Uzun zamandır, hatta yıllardır twitter kullanan biri olarak elin parmaklarını geçmeyen takipçi sayısından şikayetçi olan bir çok kişi gördüm. Aslında twitter olayı fazlaca değişik bir durum sayılmasada ilk başta anlamak zor olabilir. Tıpkı son cümlem gibi.

Simdi gelelim twitter da doğal olarak ya da yapay olarak nasıl takipçi, favori ve retweet oranımızı arttıracağımıza.

Gerekenler şunlar : en iyi şekilde göründüğünüz bir profil ve bir tane de kapak resminiz. Bunları yaptıysak profil bilgilerinizi samimiyetletle doldurmak olacaktır. Eğer bunları yaptıysak sağlam 100-200 kişiyi takip edebilirsiniz. Ünlüler, fenomenler, ben :-) , çeşitli hesaplar. Bunlar ortama biraz alışmanıza yarar sağlayacak.

Eğer gözünüz en fazla 1-3k takipçi değilse bazı kişisel özellikleriniz olması gereklidir. Bunlar şöyledir. Egonuz kesinlikle ve kesinlikle olmamalıdır. İnsanlara karşı sıcak ve samimi olmanız, iyi davranmanız nankörlük etmemeniz lazım. Kimi konularda gelen cevaplara cevap vermeniz, yardım sever kısaca iyi profiliniz olması lazım.

Kullanacağımız sayılı doğal teknikler var. En basitleri kendi çevreniz, diğer sosyal medya kanallarından etkileşimli olduğunuz kişilerle paylaşmanız bunun başıdır. Takipçi sayısı doğal ise alacağınız favori ve retweet takipçileriniz ile orantılı olur.

Daha sonra ise binlerce aktif takipçisi olan kişilerin takip eden ve ya takipçileri kısmından bir takım kişileri takip ederek onların sizi geri takip etmesini daha sonra whozii uygulaması ile size geri dönüş yapıp yapmadıklarına bakıp ona etmeyenlere takibi kese bilirsiniz. Ya da takipçilerinin artınca tüm takip ettiklerinizi takip etmeyi bırakabilirsiniz.

Bazı fenomen olmuş kişiler fenomenliğini devam ettirmek ve güncel kalmak amacıyla çeşitli etkinlikler ile insanları mutlu etmeyi amaçlarlar. Şöyledir ki : attığı tweet misal veriyorum ilk 1000 RT (recep tayyip değil retweet) atan kazanır, şekilde Tweet atar ve kişiler aralarında takipleşir, ya da kullanıcı bazı kişileri favoriye alır böylece kendini unutturmaz favori kalır.

Tabi birde gündem konusu var. Bu gündem bölümüne atacağınız tweetler size takipci kazandırabilir. Bu nedenle gündem konularına doğru tweet atarak takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

Teknikler bunlarla sınırlı kalmayıp çeşitli havuz ve kredi sistemli uygulamalar ile de aynen arttırabilirsiniz. Bu konuyla ilgili yazı hazır olunca konu altına adresi eklenecektir.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 comentários

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !