22 Kasım 2012 Perşembe

Adsense Kullanıcılarının Dikkatine



Merhaba arkadaşlar ,
Bu gün sizlere yani tüm Google Adsense kullanıcılarına önemli bir şey söylemek istiyorum. Google bir çok sahte tıklamanın önüne geçebilmek için yaptığı güncellemelerde artık çok daha dikkatli olmanız gerekmektedir , aksi taktirde ban yiyebilirsiniz ! Şimdi bu güncellemenin ve ya neden nasıl ban yeme riskimiz olduğuna gelirsek Reklamlara sahte tıklama. Mesela ben reklamlara tıklıyorum , Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinden gönderiyorum ve facebook.com/messages/ dizininden bir kişilik gelip reklama tıklıyor , bu demek oluyor ki reklama tıklamaya teşvik etmiş olduk ve bu dizinden gelen 2-3 ziyaretci tıkının ardından ban yemeniz muhtemel. Bir diğer sebep ise reklamlara kendimiz tıklama yapmamız , biliyoruz ki reklam linklerinde "/" işaretinden sonra çeşitli şifrelenmiş yazılar var ve Google hesabınıza bağlı iseniz bu tık size para vermez ya da ( Çok Zor Bir İhtimal ) banlar. Bazı akıllı kişilikler reklama tıklama , hit çekme gibi programlar kullanıyor. Reklama tıklattırıp günde 600-700 tıklama yapıyorlar buda yaklaşık 100 dolar eder ama o parayı alabiliyor mu ? : Tabi ki hayır doğrudan ban yiyorsunuz. Alma ihtimali  %5. Algılama sistemlerinden bahsetmek gerekirse Google hesabınıza giriş yaptığınızda sizi izlemeye alır ve size özel reklam linki oluşturur. Bu linke sizden başka biri girdiği zaman ban yersiniz derken başka birileri giriş yapadan , Cookie silerek falan yapıyorum diyenler olacak paranız birden arttığında , birden reklama yoğunluk geldiğinde ve yasaklı ip girdiğinde anlar.  Bu yüzden dikkatli olup bu dediklerimi yapmayın ve fark etmez sanmayın birikir birikir birden ban yeyip sövebilirsiniz :)  Bunun kanıtı ise giriş yaptığınızda Google reklamlarının geç yüklenmesidir.Doğal olarak Google Adsense Yerleşim Taktikleri  konumuza göz atmanızı isterim.



Sağlıcakla kalın ,  sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olacağım.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

4 comentários

  1. Bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Belli zaten wm forumlarında ban yedim falan

    YanıtlaSil
  3. bilgi için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Para kazandırmayan bir sistem kayıt olmaya gerek bile yok.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !