18 Mart 2012 Pazar

YandeX İle Sitenizi Analiz Edin























Bildiğiniz gibi, Yandex Rusya ve çevre ülkelerden sonra Türkiye içerisinde de yatırımlarına başlamış olan bir arama motorudur. Lakin, sadece arama motoru olarak hizmet veren bir siteden ibaret değildir. Şirket, bir çok hizmeti de arama motoru oluşunun yanı sıra bizlere sunmaktadır. Metrica ise; özellikle webmaster arkadaşlar için sunulmuş olan mükemmel Yandex uygulamalarından biri olmaktadır.
Peki, Nedir Bu Metrica?
En basit hali ile özetleyecek olursak; İnternet sitenizin analizlerini sizlere sunan kapsamlı bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde, sitenizin trafiğini ölçümleyebilir, detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. “Tamam da; bu şekilde hizmet sunan bir çok servis var.” Diyenler olabilir. İşte, tam bu konuda Metrica yeni özellikleri ile; başta Google Analytics olmak üzere, kendisini bir çok bu alanda servis veren siteden ayırmaktadır.
Metrica, site sahiplerine; trafik ve ziyaretçi konusunda olabildiğince kapsamlı ve detaylı bilgi sunar. Örneğin; Webvisor özelliği ile, ziyaretçilerinizin siteleriniz de nasıl tıklama yaptığını, sitenizde nerelere tıkladığını video halinde görebilirsiniz ki bu özellik Metrica’yı ayrıcalıklı kılan en temel özelliklerden biri olmaktadır. Bu ayrıcalık sayesinde, sitenizde ki reklam yerleşimini ve diğer düzenlemeleri çok rahat bir biçimde yapabilir, sitenizi daha kullanıcı odaklı bir hale getirebilirsiniz.
Kullanım ve arayüz konusunda da oldukça şık, bir o kadar da kolay bir yapı ile oluşturulan Metrica sayesinde, sitenizi A’dan Z’ye analiz edebilmek artık daha rahat. Yandex Metrica servisini kullanmak için; metrica.yandex.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayınız; Yandex Metrica, sizlere ziyaretçilerinizin hareketlerini anlık olarak izleme imkanı sunan ilk ve tek arama motorudur.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 comentários

  1. Çok güzel hemen kayıt oluyorum,google analitcks hata verio 2-3 gündür bakamıyorum ....
    En iisi burası yendex.. Geçen de tv de gördüm reklamını,ilk deva bir arama motorunun reklamını tv de gördüm şaşırdım ben...

    YanıtlaSil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !