Merhaba arkadaşlar ,
Bu yazımda sizler için kaliteli makaleden bahsedeceğim. Bu yazıda etkili makale yazımında bahsedeceğim.
1-) Yapılan alıştırma ve izlenimlere göre çok uzun yazılar ziyaretçiler tarafından okunmuyor. Sıkılan ziyaretçi geri tuşuna basınca , eğer sizi Google'dan buldu ise Google'a geri dönüş yapıyor ve Google'ın güzünden düşmüş oluyorsunuz. Tabi ki yazılar uzun olur ancak , zaman zaman ziyaretçiye hitap edin ve kendinizden cümle katmamaya devam edin.
2-) Yazdığımız yazılar çok kısa olmamalı ve zaten bilinen komikçe yazılar yazmamalı , gündemdeki konulardan bahsedip güzel bir açıklama yapmalı ve seo uyumlu yazılar yazmalıyız. Yazıya eklediğimiz yazıya anlamlı alt etiket eklemeliyiz. Eğer blogger kullanıyorsanız size Google tarafından yapılan bir öneriden bahsetmek istiyorum. Yazdığınız yazılar 300 ile 500 kelime arası olmasını tavsiye etmiştir. Seo uyumlu yazılar için seo sitelerine göz atabilirsiniz.
3-) Blogger panelinde görürüz , siteyi takip et , rss vb şeyleri. Bunlar Google'ın sizler için bir ipuç vermesidir. Çünkü Google rss ile takip edilen siteleri daha çok sever. Google'ın işini kolaylaştırmak için feedburner kullanabilirsiniz.
4-) Makale konusuna dikkat etmeli ve eski konulardan bahsetmemeliyiz. Geçmiş , geçmişte kalmış önemli olan geleceğe bakıp gündemdeki konuları yazmak olacaktır. Bu nedenle güncel konuları yazmanızı öneririm.
5-) Yazılarda yazdığınız konu ile ilgili yeterli bilgiyi vermeli uzun konuları ise part şeklinde yayınlamamız gerekmektedir. 1. ve 2. maddeyi okursanız nedenini anlarsınız.
Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.
0 comentários
Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.
Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.