10 Ocak 2013 Perşembe

Yllix Medya



Merhaba arkadaşlar ,

Sizlere güzel bir reklam firmasından bahsetmek istiyorum. Adsensenin katı kurallarından bıkanlar bu reklam firmasını kullanabilir.

Yllix adsense gibi yabancı bir reklam firmasıdır. İsterseniz reklam verip olup sitenizi binlerce , milyonlarca kişiye tanıtıp popülerleşin , isterseniz reklamları sitenizde yayınlayarak para kazanın.

Adsense ile karşılaştırsak , Adsenseden neredeyse 2 kat daha fazla kazandırıyor diyebiliriz. Reklamları sitenizde yavaşlatma yapmamaktadır.

Yllix medya reklam vererek değil , satış ortaklığı ise referans adresinize kayıt olan kişi başı 1$ vermektedir. Üstelik referans adresinizden üye olup kazandığı paraların %5 lik bir kısım olarak kazançda sağlıyorsunuz.
İpucu verecek olursak kişilerle anlaşıp onlara Paypal gibi araçlarla 0.5 $ atıp 0.5$ kazanç sağlayabilirsiniz. Günde bu işi 10 kişi ile yapsak 5$ gibi mevlaya ulaşmaktadır. Buda gayet iyi bir para denilebilir.

Başka ipucu vermek gerekir ise Popup reklamını öneririm. Popup reklamı siteye girer girmez açılmaz tabi ki , sitenize giren kişi sitenin her hangi bir yerine tıklarsa otomatik olarak reklam açılmaktadır. Bu şekilde 20 k hitle rahatlıkla 20$ kazanabilirsiniz.
Diğer en iyi reklam birimi ise layerdir. Layer reklam ise sitenize girenlere 5 saniye reklam gösterir isterlerse reklam kapanabilir şekildedir. Çarpı ( Kapatma ) butonuna basınca kapanır ama yeni sekmede yine reklam açılır.

Tabi ki yukarıda saydığım ipuçları ziyaretçilerinizi rahatsız edebilir. Bunun yardımına ise banner reklam çıkıyor. Sitenize bannerleri ekleyerek onları daha az rahatsız etmiş olursunuz.

Yllix'in minimum ödeme limiti 1 dolardır. Ödemeler haftalık yapılmakta olup ödemeleriniz Payza , Paypal , Liberty ve banka hesabınıza yapılmaktadır. Paypal ödemelerinde örneğin 100 dolar Paypal kazancımız var ise 5-10 dolar gibi bir mevla kesmektedir.

Üye olmak için aşağıdaki linke girip gerekli yerleri doldurup mail adresimizi onaylıyoruz. Yllix hesabımıza giriş yaptıktan sonra sites bölümünden sitenizi ekleyin ve Ad-Tags bölümünden sitenize reklamları ekleyip kazanmaya başlayabilirsiniz. Kazancınız 5$ geçince sizden telefon onaylamanızı isteyecek , güvenle onaylayıp kazançlarımızı alabilirsiniz. Yalnız adult reklamlar vardır çıkmaması için no-adult seçeneğini kullanın.


Ödeme kanıtı için tıklayın

Üye olmak için bannere tıklayın 




Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 comentários

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !