20 Ekim 2012 Cumartesi

En İyi 3 Backlink Analiz Servisi


 Merhaba arkadaşlar ,

Seo da önemli bir faktör olan Backlink. Hangi siteden backlink aldık , ne kadarı No Follow ne kadarı Do Follow merak etmişizdir. Çöp sitelerden link mi aldık , yoksa backlink çalışması yaptık ve sonuçları merak ediyorsak :)  Konuyu fazla uzun tutmayacağım. Şimdi gelelim konumuza.


 Seomoz - Open Site Explorer

Open Site Explorer gerek tasarımı , gerek araçları ve işlevsel başarısı sayesinde daha fazla backlink analizi yapabiliyor. Google'nin en çok dikkat ettiği Page Authority ve Domain Authority değerleri yer almakta. Bu veriler 30'dan aşağıda ise siteniz çok kötü gidiyor demektir.Ayrıca paralı üyelik ile Facebook paylaşımı , Facebook beğenilme sayısı , Tweet ve Google +1 verilerini görebilirsiniz.



 Ahrefs

Ahrefs en çok kullandığım sistemlerden. Ne den derseniz grafikleri çok ilgimi çekti. Do Follow ve No Follow gösterimleri , hangi domain uzantılarından backlink aldığınızı ve hangi gün ne kadar backlink alındığının grafik şeklinde göstermektedir. Ahrefs ücretsiz olarak 100 backlink sorgular. Ücretli alarak tamamen sorgulayabilirsiniz .



WebSeo Backlink Analysis

Sistemi yeni keşfettim. Aslında daha iyileride vardı ancak çok karışıktı , güzel tasarımı ile hangi domain uzantılarından kaç tane link aldığınızı gösteren ve ip adresi gibi bir çok veriyi göstermekte. Ancak sistem biraz yavaş gibi olsa da kullanıcıları tatmin etmektedir.



Makale burada sona erdi. Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 comentários

  1. Elinize sağlık hocam, bir çok site zaten premium çalışmakda ona bir çözüm bulmak gerek.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !