9 Kasım 2012 Cuma

3'lü Bilgisayar Bakımı



  Merhaba arkadaşlar ,

Bilgisayarımızı kullanıyoruz ve bu süre zarfında bilgisayarımızda dosyalar birikiyor disk kullanıyor , ram kullanıyor kısaca sistemi kullanarak bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silerek , gereksiz işlemleri sonlandırarak ve kayıt defteri hatalarını düzelterek bilgisayar performansınızı %50 artıracağız. Yeni alınmış gibi olmayacak ama daha performanslı olacak. Yazıyı çalınmaması için önlemler alınmıştır. 2 adet site hakkında gerekli yasal başvurular yapıldı ve uyarıldı.


CCleaner her bilgisayarda olması gereken bir programdır.  Program kayıt defterinde gereksiz anahtarları ve ya yanlış anahtarları silerek düzeltir.  Sadece kayıt defteri ile kalmaz , geçici , geçmiş ve gereksiz programları temizler , diskte yer açar. Size önerim herşeyi seçin ve full temizlik yapsın. Günlük bakım yapın.








Advanced System Care sistemi temizler ve hızlandırır CCleaner ile aynıdır ancak daha çok özellik var ve daha gelişmiş özellikleri vardır. Ancak 2 programında kendine has özellikleri vardır. Program orta boyutludur Asc'dede aynı özellikler vardır , geçici ve gereksiz dosyaları , geçici dosyaları temizler gelişmiş disk temizliği yapar. Kayıt defterini temizler  ve sıkıştırarak sistemi rahatlatır. Programı indirdiğiniz gün tam tarama yapın ve günde çabuk bakım yapın. Her hafta ise tam bakım yapın.



   




Game booster genellikle düşük bilgisayarlar için yapılmış bir programdır. Ramı sıkıştırarak ve gereksiz işlemleri kapatarak ram kullanımını düşürüp sistemi rahatlatarak açacağınız program kasmaz. Oyunlar için kullanılan program için programlar içinde kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızda her 3 saate bir tam sıkıştırma yapın.



Yazı çalanlar hakkında gerekenler yapılacaktır. 2 adet bloga yaptığımız şikayetin sonucu buraya yazacağız.

Sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olacağım.




Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 comentários

  1. Admin belki yeri değil söylemenin ancak senin kullandığın temanın adı ne arıyorum ancak bulamadım FaceBook'tan erişebilrsen sevinirim bir kaç sorum daha olucak şimdiden TŞK ilgine..

    www.facebook.com/akingd1

    YanıtlaSil
  2. @Ahmet Beşler


    Google profili erkek , Facebook profili ise kız.


    Kimi yiyorsun sen.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !