18 Aralık 2012 Salı

En İyi Ücretsiz Host Siteleri


   Merhaba arkadaşlar ,

Ufak tefek için işler için host alamam , ya da tamamen host alamam diyenler için sizlere hepsini incelediğim 3 adet ücretsiz host sitesini tanıtacağım. Buna büyük dağınık databaseli forumlar , büyük booyutlu jsler yükleyerek ve indirme yaparak test ettim.



 1-)Host1Free

Şuan free hostlar arasında en hızlı host şirketidir. 1.3 mb hızında rahatlıkla indirme yapabildim (  İnternet Hızım 10 mbit , daha fazla olabilirdi ) 100 gb aylık trafik , 2 gb disk , 3 adet domain , 3 adet subdomain , 2 adet MySql , 1 adet ftp ve 5 adet mail adresi vermekte yani bu 3 host arasında en iyi ücretsiz ve reklamsız hosting.



 2-)000Webhost

000webhost hız bakımından biraz yavaştır ancak ücretsiz host olarak en çok kullanılan hostingdir.  000webhostda sadece 400 kb indirme yapabildim.100 gb aylık trafik 1.5 gb alan 5 adet subdomain ve mail ,  5 adet domain ekleme  2 adet ise MySql vermekte. Reklamsızdır.


 2-)0fees

Aslında byet alt yapılı bir host sitesi. Saniyede 700-900 kb arası indirme yapabildim. 300 mb disk alanı ve 10 gb aylık trafik vermekte , 5 adet domain  ve subdomain ekleme izni ,  1 adet ftp ve 1 adet MySql vermektedir. Reklam yoktur ve buda Host1Free kadar hızlıdır.


Bu kadardı arkadaşlar , yakında hile-makale tarafındanda hosting hizmeti verilecektir.  Soru ve önerilerinize elimden geldiğince yardımcı olacağım.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

12 comentários

  1. valla ne deyim oyunzu verdim süper site özellikle mail adresiniz çok iyi destek sağlıyor. sitenizi takip ediyorum ancak size önerim maillere biraz geç cevap geliyor 4-5 saati bulabiliyor yani mail adresinize daha fazla bakmanız

    YanıtlaSil
  2. @Adsız

    Merhaba ,

    Öncelikle teşekkür ederiz. Mail adresimize şuan 1 kişi bakmaktadır. Sömestr tatilinden sonra bu sorun ortadan kalkacaktır. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Admin İpone çekilişi bitti mi :S

    YanıtlaSil
  4. @Adsız

    İyi günler ,

    Böyle bir çekiliş söz konusu değildir. Eğer sitelerde böyle bir şey gördüyseniz anm1818@yandex.com hesabına gönderin. Yasal işlemlere başvurulacaktır.

    YanıtlaSil
  5. Sağ tarafta ipone kazandınız diyor o sizin düzenlediğiniz çekiliş değil mi :S

    YanıtlaSil
  6. @Adsız

    Merhabala ,

    Öncelikle sitemizin düzenlediği bir çekiliş yoktur. O tamamen bir reklamdır.

    İyi günler.

    YanıtlaSil
  7. bedava host almayı düşünenler için;

    000webhost.com adresini bilirler ücretsiz host kullananlar bu da firmanın gayet başarılı türkiye ayağı,

    Özellikler;

    2000MB Alan, 100GB Trafik
    PHP ve MySQL, Site Kurucu
    Reklam ya da Banner yok
    Türkçe Cpanel Ve Destek
    Link: Hostinger

    Aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum. En önemlisi bir sorun yaşadığınızda biraz geç de olsa yardımcı olmaya çalışıyolar (ücretsiz yaralanıyo diye ben olsam yardım etmem :D ) düşünenler linki tıklayarak inceleyebilirler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ,

      Referans link verdiğin belli ama 000webhost'un Türkiye ayağı diye açık şekilde kandırmışlar. Projenin temeli Youhosting'den oluşmaktadır.

      Saygılar , iyi çalışmalar.

      Sil
  8. (h) Mustafa Bey YouHosting Güvenilirmi Kaç Yıllık Süresi var İçine Durum Beğendirme Scripti Kuracağım Hostingerı mı YouHostingini mi tercih etmeliyim ? (h)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ,

      hiç kurmayın anında kaparlar. Aslında kapamazlar ama cpu sınırını aşarsın.

      Sil
  9. Hostinger Türkiye, global bir şirket olan Hostinger şirketinin Türkiye sitesidir. Ben daha önce 000webhost'un Türkiye ayağı diye bir şey duymadım ve yetkilileri de ayrı şirketler olduklarını belirtmektedir. Hesap oluşturduğumda yardım fişleri aracılığı ile sormuştum. Neyse yazınız için teşekkürler güzel bir yazı olmuş. Hostinger Türkiye'yi ben tavsiye ediyorum bu arada, kişisel işlerim için kullanıyorum ücretsiz hesap kısmını, ücretli hesaplar nasıldır bilemem ancak sunucuya fazla yüklenmemenizi tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler yazı için.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !