14 Ocak 2013 Pazartesi

Özgün , Güncel ve Kaliteli İçeriğin Önemi

Merhaba arkadaşlar ,

Yeni bir makale ile sizlerleyim. Bu makalede sizlere özgün ve güncel içeriğin seoya etkisi ve bu yöntemden yararlanarak hitinizi artırma yollarından bahsedeceğim.
Bazen Facebook ile yazılar yazıyorum ve artık seo içerikli yazılar yazmaktayım bunun nedeni bu bu konularda çok fazla meraklının olmasıdır. Bu nedenle bir çok ziyaretçi elde ettim. 2012 Ağustos ayında tam 1.5 k hitim vardı. O günden beri kaliteli ve özgün içeriğe baskınlaşarak 3-4 ay gibi kısa sürede ziyaretçilerimi 4000 kişiye çektim. İşlerim dolasıyla yaklaşık 1 ay gibi süre çok fazla yazı giremedim , 10-15 adet falan girebildim ve hitlerim 3000 ya düştü. Son haftadır güncelliğe ağırlık verdim ve bununla birlikle 3.5 k gibi bir rakama ulaştı.

Blogumuza gireceğimiz yazılar imkanınız varsa en az 400 kelimeli olmalıdır. Tabi 400 her yazacağınız konuyu o kadar uzun yazamazsınız ancak eğer bir konu hakkında açıklama yapıyor iseniz en az 200 karakter girmeniz gerekmektedir. Çünkü Google için asıl kalite uzunluğu ile başlamaktadır , sonra ise özgünlük faktörü yer almaktadır. Ancak uzun olsun diye saçma sapan yazılar yazmayın.Bu nedenle çok kısa yazıları es geçmeliyiz. Çok kısa yazılar için bir sayfa oluşturup oraya girebilirsiniz.


Resimlerde alt etiket kullanımı arama motorları için çok önemlidir. Çünkü Google botları alt etiket olmaz ise o resmi okuyup indexleyemez. Bu nedenle alt etiketi kesinlikle girmeliyiz. Alt etiket ile ilgili bir kod örneğini aşağıda verdim.
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_Sb42cvt3hupbcqrZEG2KZWVK-o3tJ3NGbDnhX1h_ggHWkO7pVu_i0Scs_h4qQ-IOldFqDPJG_vLCS-XW29pkJ6-wUxDmCF8zD-4ff8cjuMOtPqofyvYLLxysOP-NuyKRG8BUAQiGvWo/h84/logo+(1).png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="" border="0" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_Sb42cvt3hupbcqrZEG2KZWVK-o3tJ3NGbDnhX1h_ggHWkO7pVu_i0Scs_h4qQ-IOldFqDPJG_vLCS-XW29pkJ6-wUxDmCF8zD-4ff8cjuMOtPqofyvYLLxysOP-NuyKRG8BUAQiGvWo/h84/logo+(1).png" title="alt-etiket-buraya" /></a></div>

İlk saydıklarımı her ne kadar iyi yapsanız da bunların hası güncelliktir. Google güncel blogları sever. Hele bide yararlı ve kaliteli içerik varsa bunu yükseltmede yanında yat :P. Bu yüzden güncel olmalı ve aylık en az 45 içerik girmeliyiz.

Bu teknikle yeni bir blogun 100 tekil hiti varken 250 tekil hite ulaşmıştır ( 30 Günde )



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

10 comentários

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !