2 Nisan 2013 Salı

Google İndex Sorunu Kesin Çözümü

Google İndex Sorunu Kesin Çözümü
Merhaba arkadaşlar ,

Hepimiz blogumuza onlarda , yüzlerce... yazı yazıyoruz ve bu yazıyı karşılığını alabilmek için yazıyoruz. Karşılık olarak yorum olsun , ziyaretçi olsun , reklam gelirleri olsun. Ancak bloglarımıza en çok ziyaretçi göndere site Google. Son günlerde olan güncellemelerden sonra biliyoruz ki index alma sorunu ortaya çıktı ve çoğu kişilerde haftayı bulan index sorunları ortaya çıktı.

Şimdi ise bu soruna geçici ya da kalıcı çözüm getireceğiz. Bu çözümlerden biri ping ve paylaşım.

Sitenizi Facebook , Twitter , Google +1, Linkedin gibi yerlerde paylaşarak yazılarınızın botlar tarafından sürekli görüntülenerek hızlı index almasını sağlar. Ancak bir kaç paylaşım değil onlarca kişiden onlarca hatta yüzlerce paylaşım gerektirir.

Eğer ben onlarca kişi bulamam blogum yeni ve katılım yok diyorsanız imleme sitelerini kullanacaksınız. İlk olarak PingOmatic adresine girip Rss dahil tüm alanları dolduruyorsunuz ve pingletiyorsunuz. Eğer bu adımları yaptıysanız imle.pro adresine girip yazdığınız yazıyı imletiyoruz ve bir kaç dakika içinde indexleniyor.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

5 comentários

  1. 2-3 günü bulurken 10 dakikada aldı.

    YanıtlaSil
  2. ben bir türlü index aldıramıyorum. alırsa da geç index alıyor. sonuçta maç izleme sitesi olduğu bu kadar geç index alması işime yaramıyor. yukardakilyöntemleri denedim ama fayda etmedi. almıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ,

      http://www.macicanliseyret.com/2013/04/1600-salgaocar-fc-prayag-united-sc-macn.html adresini 4 Nisan 14:48 saatlerinde imledim. Bakalım ne zaman indexlenecek. Sorunun devam etmesi halinde size yardımcı olacağım.

      Sil
    2. Merhaba ,

      İmle.pro , imle.webuzman.org , yemle.com , 4le.net , yenile.net sitelerine imletin. Bunu her yazınızda yapın. Bir kaç yazıda sorununuz çözülecektir. 1 Haftaya kadar çözülmez ise mail atın.

      Sil
  3. tamam hocam üyelik açıp bir hafta boyunca deneyeceğim :) ilginiz için tşk ederim.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !