24 Şubat 2013 Pazar

2013 Yeni Backlink Listeleri

Merhaba arkadaşlar ,

Seo'nun temel yapı taşı backlink ve backlink almakla olay bitmiyor backlink güncelliği gerekiyor. Backlink güncelliği için ise ayrı ayrı siteler gerekiyor. Ancak bu listeleri kullanırken yaptığım açıklamaları dikkate almanız gerekmektedir. 3-4 aylık siteler azıcık dizin ve edu blog backlink alsın.Listeler taptazedir. Çöplüğe dönüşmeden sitenizi ekleyin.

2k Dizin Listesi

Dizin listelerine yeni açılsa dahi 1-2 Pagerank değerini alırlar ve bir kaç güncellemede bile kolaylıkla pr 3-4 seviyesine gelmeleri mümkündür ve Google botlar bu siteleri sıklıkla ziyaret ede ve bu nedenle index hızınızın artması ve prli sitelerden link almanız pagerank ve sıralamanızı yükseltir.

5k Wiki Backlink


Wiki kullanımında dikkatli olunmalıdır. Son zamanlarda tanıtımın önemi artmış bulunmakta ve diğer sitemde 20 sıralamada iken yaklaşık 500 adet wiki aldım ve 20. sıradan 45. sıraya gerilerdi ancak haftada 100'er 100'er almanızın zararı olmayacak ve hemen listeyi kullanın ki sonradan çöpleşme şansı olabilir.

20k Edu Blog Backlink


Google sırlamada 200'den fazla faktör kullanır ve yorum backlink %2 ya da 3 gibi bir değeri olmaktadır ancak edu gibi herkezin sahip olamadığı alan adlarından backlink almak bu değeri 2'ye katlayabilir ancak çok fazla backlink almak spam olarak algılanır bu nedenle günlük 10 adet link almak yeterli olur çünkü 1 günde 100 tane alırsanız Google bunun backlink edinmek için olduğunu ve bir program aracılığıyla otomatik atıldığını anlar.

25k Dofollow Blog Backlink


Dediğim gibi blog backlink önemi %2-3 ve dofollow olması bu değeri artırır. Dofollow kısaca siteye kefil olduğunu anlatır ve Google o linki her görüşünde "vaay kefil olmuş acaba nasıl site" siye ziyaret eder ancak çok fazla alırsanız ve Google her seferinde sitenizi görürse spam  olarak algılar ve siteyi ziyaret edecekse de etmez.


67k Blog Backlink 


Bu listenin özelliği nofollow , dofollow blog listelerinin karışık olması her ay belli aralıklara bölerek 10 ay içerisinde tüm listeye yorum atabilirsiniz.


dediğim gibi çoğu otomatik onaylı , çoğu admin onaylı bu yüzden ingilizce yorumlar ve teşekkürler , çok güzel yazı olmuş gibi şeyler yazmayın , tabi ingilizcesinide :P. Listeyi Barış Ay'dan aldım o nası bulmuş toplamış bilmem. Daha sonraki yazılarda programları vereceğim ama bu blogda değil. Yeni blogumuz açılmış bulunmakta çalışmalar sürüyor sonra oraya taşınıyoruz. Hadi kalın sağlıcakla.

İndirmek İçin Resme Tıklayın



İlgili Aramalar:



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

4 comentários

  1. Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Mustafa bey oncelikle tesekkurler. Edu blog listęsini satan gordum valla siz Ve baris ay gibi sayılı kişiler var.

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim paylaşım için elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. listeler için teşekkürler çok faydalı olacaklar.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !