3 Mayıs 2012 Perşembe

TTNet Dünyanın En İyi 10. Sağlayıcısı !





TTNET, kuruluşunun 6. yılında, 6,1 1.000.000 internet abonesiyle dünyanın genişlik önemli 10 internet servis sağlayıcısı arasına girdi.

TTNET nesne) Müdürü Tahsin Yılmaz, konuya müteallik değerlendirmesinde, sürdürümcü sayısıyla dünyanın 10′uncu, Avrupa’nın ise 5′inci önemli internet sağlayıcısı olmayı başararak, ortam ligine çıktıklarını belirtti.

30 milyonu fazla internet kullanıcısının hayatına dokunmanın ötesinde, müşterilerini dinleyerek, onları, ihtiyaçları doğrultusunda tanınmayan hizmetlerle tanıştırdıklarını anlatım eden Yılmaz, müşterilerinin eksiksiz bildirişim ihtiyaçlarını hareketsiz hemen karşıladıklarını kaydetti.

Tahsin Yılmaz, 2006 yılında yalnızca yalnız internet servis sağlayıcısı olarak kurulan TTNET’in kısaltarak müddet süresince müşterilerinebugünün ve geleceğin telefon teknolojilerini sunan benzer duygu ve sefahat şirketi konumuna yükseldiğini anlatım etti.

TTNET’in, müşterilerinin sorunlarını ve eleştirilerini pazar taharri raporlarından üfürükçülük etmek alegori aracısız müşteriden öğrenmeyi yeğleme ederek ayrım yarattığını vurgulayan Yılmaz, ”Müşterilerle konuşmanın, sorunlarını aracısız onların gözlerinden görmemizin markamızı henüz ileriye tahammül etmek hakkında maksat nümayişçi olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimizin önerileri bize, işaret bol hizmeti vermemiz yoluna maksat gösterecek. Her müşterimizin beklentilerine müteveccih ürünler meydana getirmek özgü çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

TTNET’in Türkiye’nin haberleşme ve sefahat şirketi olarak dünyayla refik zamanlı teknolojileri müşterilerine sunan bir kez ortaklık olma misyonuyla devinim etiğini söyleyen Tahsin Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

”6. yaşımızı kutlarken Türkiye’nin yaşadığı esaslı değişimin okunuşu bir kez parçası olmaktan büyüklenme duyuyoruz. Türkiye’nin bilim toplumu olma hedefi doğrultusunda, bilginin üretilmesi, paylaşılması ve yayılması süreçlerinde gösteriş oynamayı çok önemsedik. Bu anlayışla daima geleceği elbette kurma edebileceğimize odaklandık. Bunu da 6 yıldır Türkiye’de ilkleri hayata geçirmeye ve haberleşme dünyasında ayrımlılık yaratan eser ve servisler sunarak başardık.”

İnternet, televizyon alıcısı ve telefonu TTNET çatısı altında tek araya getirdiklerini, kullanıcıya istediği içeriğe, istediği makam ve zamanda, istediği cihazla erişme olanağı tanıdıklarını kaydeden Yılmaz, sayısal yayımcılık platformu Tivibu ile televizyonun kontrolünü izleyiciye verdiklerini, TTNET Müzik’le 3 milyondan ziyade yerli-yabancı şarkıyı ücretsiz olarak dinleme imkanı sunduklarını, sayısal temsil platformu Playstore’da bine andıran değişik oyunun sandalye aldığını ve her hafta eklenen bilinmeyen oyunlar ile bu sayının genişletildiğini anımsattı.

Yeni devre TV platformu niteleyerek tanımladıkları Tivibu ile Türkiye’de televizyon alıcısı yayıncılığına müteaddit eskimiş getirdiklerini bildiren Tahsin Yılmaz, şunları kaydetti:

”Tivibu’yu 4 ekrana yani televizyon, bilgisayar, çökertme telefonu ve tablete taşıdık. Müşterilerimiz Tivibu’da bütün millî kanalların yanı düzen film, dizi, spor, belgesel, musiki gibi sağlam çok ayrımlı alanda neşriyat yapan otokton aileden ve tematik kanalları izleyebiliyorlar. Tivibu ile ‘Durdur İzle’, ‘Geri tuzak İzle’ gibi gelişmiş duyurulan özelliklerini bir kez arada sunuyoruz. başta ‘Tekrar İzle’, izleyici alışkanlıklarında yetişkin sadece değişime gaye açan servislerimizden biri oldu. Bu servisle kullanıcılar işaret sevdikleri dizileri kaydetmelerine lazım kalmadan izleyebiliyorlar. başkaca bir daha ‘Seç İzle’ servisi ile okunuşu binlerce film, dizi, belgesel, musiki ve uşak içeriğine diledikleri zihin ulaşabiliyorlar. Tivibu Ev’in alışılmamış uygulaması içtimai Tivi okunuşu televizyon alıcısı üzerinden içtimai medya dünyasına methal yapmanızı sağlıyor. televizyon alıcısı izlerken aynı anda televizyon alıcısı üzerinden sosyalleşme imkanı sağlayan uygulama, Türkiye’de eş ilki yaşatıyor.”



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

8 comentários

  1. Ttnet gerçekten başarılı bi internet sağlayıcı ama ücretler konusunda nekadar başarılı tartışılır...

    YanıtlaSil
  2. Hızı ve ücretleri konusunda da aynı başarıda olsaydı Türkiye internet konusunda çok daha farklı yerlerde olurdu.

    YanıtlaSil
  3. Ttnet gerçekten başarılı bi internet sağlayıcı tebrik ediyorum onu.

    YanıtlaSil
  4. he he süper :D o kadar para sayınca tabi en büyük internet olurlar 10. sırada olurlar...

    YanıtlaSil
  5. Hadi parayı zorla alıyorlar bari hizmet verin kardeşim buneya adil kullanım kotasıymış adil ücretde yap o zaman o kadar diğerlerini düsünüyorsa fiyatıda az kullanana düşür

    YanıtlaSil
  6. kota gibi ücrettede adil olsalar on numara olur birde bence heryere aynı hız ulaşmıyor farkındaysanız ttnet müşterisi çok adamların umrunda bile değil istersen başka sağlayıcıya abone ol diyolar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz 8mbit standart adsl verdiğimiz para : 60-70 tl. Bide zam geldi. Bu arada dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz.

      Sil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !