17 Şubat 2013 Pazar

Backlink Paketleri ne Kadar Yararlı ?

Backlink Paketleri ne Kadar Yararlı ?

Merhaba arkadaşlar ,

Sizlere bazı backlink paketlerinden bahsetmek istiyorum , bunu çoğu kişi tamamen göz boyamak ve para kazanmak amaçlı yaptığını söyleyebilirim. Bu nedenle sizler için bilgilendirme yazısı yazmak istedim.

Backlink paketleri kısa vadede etkilidir ancak bir süre sonra yine eski konumunuza gelirsiniz. Backlink satan firmalarda kendisine çalışma yapar ve yükselir bir süre sonra sıralamadan aşağıya doğru inmeye başlar ve bir süre sonra yeniden çıkar. Yani kısa vadede işe yaramaktadır.

Seo'nun temel yapı taşı backlink  ancak , gelişi güzel backlink almak seo çalışması sayılmaz
 anti seo çalışması sayılır.

Backlink paketleri sadece kolay ve hızlı para kazanma arzusudur. Bu nedenle hacklink satan mı dersin binlerce adet wiki satan mı dersin ? Fazla uzatmadan bazı sitelerden baktığım seo paketlerini incelemek istiyorum.

75 Forum , 20 Blog , 50 Adet Blogspot Tanıtımı ve 50 Adet Tumblr Tanıtımı


Böyle bir çalışma çoğu siteler için tehlike arz etmektedir. Bu nedenle site için çeşitli analizler yapılması gerekmekte. Bu paketi çbir kaç aylık siteler almakta ve çoğu sandboxa girmiş durumda "Google'dan Yeniden Değerlendirme İsteği" istiyor. Bu paketin gerçekleşmesi için tam 195 adet makale olması gerekmektedir. Siteye bakmadan direk 195 backlinki verebiliyor çünkü ucunda 500 TL var.


1000 Adet İmleme


Dünya çapında kaliteli ve Google tarafından sevilen toplam 20-30 tane imleme sitesi bulunmakta ve bu imlemeler programlar ile otomatik olarak yapılmaktadır ve çok zararı bulunmaktadır. Düşünün 1000 adet imleme sitesinden bağlantı almak.Bu nedenle imleme kullanırken dikkatli olunmalıdır.

100 Wiki ve 50 Firma Rehberi


Türkiye'den saysak en fazla 20-30 tane firma rehberi bulabiliriz ( Tahminime Göre ) kaliteli ve faydalı firma rehberleri en fazla 5-10 adet bulunmaktadır. Diğerleri için tamamen çöp ve zarar diyebiliriz. Wikilere gelirsek wikiler tamamen çöp olmuş durumda ve bu tür çöp sitelerden link almak siteniz tehlike farz etmektedir.


Yani dediğim gibi bu tür siteler aylık binlerce TL kazanıyor bu nedenle bu tür sitelere kesinlikle para vermeyin.



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 comentários

  1. Hocam bu sitelere 1000 tł verdim yukseldim ancak tenisem dustum para bosa. Gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce bu link gruplarından oldukça fazla zarar gördüm, çok sağlam olduğunu düşündüğüm bir kaynaktan aldığım linkler yarardan çok zarar getirdi, çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir konu.....

      Sil

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !